• купить посуду оптом
 • сувениры оптом
 • купить футболки оптом
 • откосы в Днепропетровске
 • металлопластиковые окна в Днепропетровске
 • демонтаж Днепропетровск
 • бизнес тренинг харьков
 • ораторское искусство харьков
 • ............ Tartalom ........... Naturalpatika ........... Változókorban ........... Netrendelő ........... Termékek ........... Árak ........... Megrendelőlap ........... Vendégkönyv ............
  Termékek E-mail

   "Az egészség a hiba felismerésével kezdôdik." (Epikurosz)

   

  A dr.Nona védjegyes holt-tengeri termékekről

   

  Az utóbbi évszázadok folyamán az ember alapvetően eltérő életstílust folytat a korábbi természetbarátihoz képest, mikor a természet erőforrásait még változatlan formában használta.

   

  Jelenlegi környezetünk jellemzői közé tartozik a kémiailag szennyezett víz és levegő, a megművelhető föld alacsony minősége és a genetikailag módosított élelmiszerek.

   

  Ha mindehhez hozzáadjuk még a stresszt és a mozgás hiányát, láthatjuk,hogy mennyire eltávolodtunk azoktól az időktől, mikor közvetlenül és minden előítélet nélkül felhasználhattuk a természet ajándékait egészségünk megtartására.

   

  Egészségünk összefügg étrendünkkel. Sajnos a jelenkori táplálkozási szokások nem tesznek jót az emberi szervezetnek. A modern életstílus nem nyújt elegendő értékes tápanyagot, mely a sejtek megújulását segíti és védi a szervezetet.

   

  Ámbár vitaminokból, ásványi anyagokból és nyomelemekből szervezetünknek csak korlátozott mennyiségre van szüksége, mégis szervezetünk 70 000 milliárd sejtje közül egy sem tud nélkülük jól működni.

   

  Az egészség és táplálkozás terén végzett kutatások azt bizonyítják, hogy szervezetünkbe a szükséges anyagokat más módon kell bejuttatni.

   

  A legutóbbi századfordulón a betegek gyógyításában és rehabilitációjában új metódusok kezdtek érvénybe lépni.

  Ennek eredménye az olyan termékek széles palettája, melyeknek megfelelő ásványi anyagokból, vitaminokból és nyomelemekből álló összetétele van, melyek kiegészítik a jelenkori hiányos étrendünket, regenerálják az erősen leterhelt szervezetet és megújítják annak energiaháztartását.

   

  Lenom Klinika tudósai olyan formában fejlesztették ki ezt a termékcsaládot, ahogy dr.Nona azt elképzelte - olyan könnyen hozzáférhető és gyakorta használható terméket adni az embereknek, mely az immunrendszer aktiválásával erősíti a szervezetet.

   

  dr.Nona találmányának alapja a bioorganikus ásványi komplex (BOMC).Ez a biokomponens (Archeabakteria),holt-tengeri ásványok, ökológiailag tiszta éterikus olajok és gyógynövénykivonatok kombinációja.

   

  Az archeabaktérium a Föld legöregebb sejtje,különleges aminosavrendszere van. A tudósok szerint éppen ebből a sejtből keletkeztek a többsejtű szervezetek. Változatlan állapotban hordozza magában az információkat az élet keletkezése óta. Tenyésztésének technológiáját a társaság titokban tartja.


  A fejlesztő tudósi aktivitásának köszönhetően az archeabaktérium megtalálható az összes termékben.

   

  A bioorganikus ásványi komplexum olyan formában van kialakítva, hogy a bőrön keresztül gyorsan felszívódva bejuttassa a vérkeringésbe a hatékony anyagokat, melyekre a szervezetnek szüksége van.


  Így lehetséges az általánosan használt kozmetikai szerek segítségével új erőt juttatni a szervezetbe és segíteni annak regenerálódását.

   

  A természet ellátta a szervezetet bizonyos erőforrásokkal "nehezebb időkre". Vészhelyzet esetén a szervezet innen meríti az energiát. A dr.Nona társaság egyik fő célja eme energiaforrás aktivizálása.

   

   

   

  A  termékek hatékonysága 90%, más gyártók kozmetikai termékeivel szemben.Ennek köszönhetően elég nagyon vékony rétegben felvinni, így nagyon gazdaságosak.

   

  Gazdaságosan, és árban nagyon kedvezően lett megtervezve a dr.Nona termékek csomagolása is.


  Ha összevetjük a dr.Nona termékeket más, hasonlóan hatékony és minőségű termékekkel rájövünk, hogy ugyanolyan összegért harmadannyi mennyiséggel megtöltött terméket kínálnak.

   

  A  termékek további pozitív tulajdonsága, hogy egymással helyettesíthetőek, mivel mindnek az alapja a bioorganikus ásványikomplexum. Bizonyos hatóanyagok hozzáadásával a termék a test ama pontjára irányul, amelyik a címében szerepel. Pl.: a szájvíz a száj öblögetésén kívül fertőtlenítőként is használható a bőr kisebb sérülései esetén.

   

  A kozmetikai termékeken kívül a termékcsaládba beletartoznak még az étrend kiegészítők is, melyek segítik a szervezetet különböző betegségei esetén a gyógyulásban és kiváló megelőző szerként hatnak. Ezeknek a különleges készítményeknek az alapanyaga ugyanúgy a bioorganikus ásványi komplexum, mint a kozmetikai termékeknek.

   

  A  termékcsalád használata a fiatal szervezetnek segít a szépség és az egészség kivirágoztatásában, a középkorúaknak lassítja az öregedési folyamatot és csökkenti a stresszt, az idős korosztálynak pedig segít megerősíteni az egészséget és növelni a vitalitást.

   

  A dr. Nona készítmények Magyarországon és az EU-ban hivatalosan bejegyzett -az Izraeli Egészségügyi Minisztérium és az Izraeli Szabványügyi Hivatal jóváhagyásával- és engedélyezett - 2002/46/EC Európai Unió Direktíva – étrend kiegészítők és kozmetikumok, amelyek 1994-óta, sokévi klinikai gyakorlat (Oroszország, Ukrajna, Izrael, USA, Kanada, Olaszország, Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia stb.) alapján jótékony hatást fejtenek ki a szervezet ellenálló és regeneráló képességére.